Ajutor pentru Albania

Ajutor pentru Albania

În noaptea de luni spre marți, în Albania s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 6.4 pe scara Richter, cel mai puternic din ultimele decenii. Până în momentul de față sunt 21 de morți și 600 de răniți și continuă să aibă loc cutremure mai mici ca intensitate. Mulți oameni sunt prinși sub dărâmături, iar operațiunile de salvare sunt în desfășurare.
Cel mai grav afectat este Durres, al doilea oraș ca mărime din Albania. Este și localitatea cea mai apropiată de centrul seismic al cutremurelor produse în ultimele ore. Locuințele a două familii de credincioși sunt afectate, iar biserica din Durres se adună într-un bloc cu șase etaje grav avariat, care riscă să se prăbușească de tot.

În primul rând, Albania are nevoie de rugăciuni. Rugați-vă pentru familiile celor care au pierdut persoane dragi, pentru cei răniți, pentru cei care nu au unde să se întoarcă deoarece multe case și blocuri sunt dărâmate sau pe cale să se dărâme!
Rugați-vă pentru credincioșii localnici și pentru misionarii noștri, Ema & Ergys Gjoka și Monica Murgu, să poată fi alături de victime și să le arate dragostea lui Dumnezeu în ciuda situației disperate în care se află.

În al doilea rând, dacă doriți să-i sprijiniți pe albanezi, vă rugăm să trimiteți o donație în contul APME, cu mențiunea: Ajutor pentru Albania.

Puteți dona în conturile APME deschise la Banca Transilvania:
RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802
GBP: RO97 BTRL GBPC RT00 G897 1801
Banca Transilvania – SWIFT CODE: BTRLRO22

Sau online, cu cardul: DONEAZĂ