APME la Convenția Penticostală Română din SUA și Canada

APME la Convenția Penticostală Română din SUA și Canada

În perioada 1-4 septembrie 2017, la Phoenix, Arizona, USA, a avut loc cea de-a  49-a Convenție Română Penticostală din Statele Unite și Canada, cu tema: Maranata, Domnul nostru vine!

La secțiunea Conferința misiunilor, din cadrul acestei convenții, invitatul special Rick Cunningham, membru în Consiliului Director al APME a dezbătut tema: Importanța misiunii înainte de revenirea Domnului Isus Hristos. Fratele Rick Cunningham a avut de asemenea un scurt mesaj și în plenul convenției. Un puternic mesaj motivațional pentru susținerea misiunii transculturale, cu un impact deosebit asupra celor prezenți.

Ne bucurăm că altături de fratele Rick, APME a fost reprezentată la acest eveniment important și de fratele Iacob Berghianu, membru în Consiliul Director al APME. Printre mulții invitați din cadrul transmisiunilor în direct de la Credo TV, pastorul Berghianu i-a avut ca invitați pe pastorul Simi Timbuc, co-președinte al Discover Your Mission și pe Rick Cunningham, împreună cu care a fost dezbătută tema: Importanța misiunii creștine pentru crearea condițiilor revenirii Domnului.

Dorim ca și în anul următor, la cea de-a 50-a Convenție Română Penticostală din Statele Unite și Canda, care va avea loc în Pasadena, California, să putem fi prezenți și așa cum e anunțată deja tema: Puterea UNITĂȚII Bisericii, să rămânem în unitate pentru ca lucrarea de misiune externă să meargă înainte și să se dezvolte tot mai mult.

Soli Deo Gloria!

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.