Descarcă ghidul pdf – 30 de Zile pentru Lumea Musulmană 2023

Bun venit la Ediția 2023 a Ghidului 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană

Dragi creștini, în perioada 22 martie – 20 aprilie, Lumea Musulmană intră în luna postului Ramadan. Dorim să ne unim în rugăciune pentru cucerirea inimilor musulmanilor pentru Împărăția lui Dumnezeu. Așa că anul acesta am decis să ne concentrăm tema rugăciunilor noastre pentru lumea musulmană departe de tragedii și provocări înspre speranță și bucurie. În timp ce continuăm să ne rugăm pentru nevoile popoarelor musulmane, în rugăciunile noastre din 2023 vom pune accentul pe poveștile despre lucrurile bune care se întâmplă în comunitățile musulmane și ne vom concentra rugăciunea pentru a vedea mai multe lucruri bune. Acest lucru seamănă cu mărturii ale noilor credincioși și ale lucrătorilor  care plantează biserici.

Pentru a fi mai eficienți în rugăciune, vă rugăm să descărcați Ghidul – 30 de zile de rugăciune pentru Lumea Musulmană 2023 în format pdf, dând click pe download file.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Echipa APME

Notă: Mulțumim celor de la https://www.pray30days.org/ pentru că au creat și ne-au pus la dispoziție acest calendar, cât și celor de la http://www.stiricrestine.ro/ pentru traducerea în limba română.