Inundații catastrofale în India, Nepal și Bangladesh

Inundații catastrofale în India, Nepal și Bangladesh

Stimați pastori și parteneri în lucrarea de misiune,

 
Probabil că mulți dintre dvs. ați aflat deja de la știri despre inundațiile catastrofale care au avut loc în India, Nepal și Bangladesh. Mii de oameni au murit și sute de mii au rămas fără adăpost. În toate aceste trei țări avem lucrători români care, împreună cu bisericile locale, sunt preocupați să îi ajute pe cei care au avut de suferit. Agenția Penticostală de Misiune Externă dorește să vină în ajutorul celor sinistrați.
Circa 524.376 de case au fost afectate parțial și 77.272 au fost distruse în totalitate de inundații.
703 școli din regiunile afectate au fost transformate de autorități în adăposturi și găzduiesc peste 197.000 de oameni.
Conform directorului general al Serviciilor de Sănătate, circa 13.035 de cazuri de boală au fost cauzate de inundații (boli de piele, infecții respiratorii acute, infecții oculare, diaree acută).
Familiile afectate au nevoie urgentă de adăpost, hrană, apă potabilă, îngrijire medicală și protecție.
Copiii sunt în pericol de îmbolnăvire, accidentare, exploatare și abuzuri, neavând locuri sigure în adăposturile temporare, iar părinții fiind ocupați cu acțiunile de salvare și reconstrucție în urma calamităților.

Dincolo de ajutorul pe care noi putem să îl oferim ca organizație, apelăm și la alți slujitori sau colaboratori. Dacă doriți și dvs. sau Biserica/Organizația dvs. să vă implicați în sprijinirea celor afectați de inundații vă rugăm să trimiteți o donație în contul APME cu mențiunea: Inundații India/sau Nepal/sau Bangladesh.

Să ne rugăm ca eforturile misionarilor și ale bisericilor să transmită dragostea lui Hristos pentru cei aflați în suferință!
 
Vă mulțumim!
Pastor Gheorghe Rițișan – Președinte APME
George Găvruș- Director Executiv APME
          Donează
​​

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.