Lasați copiii să vină la Mine

„După ce Sandu s-a întors din Katima, împreună cu Linda și Juliet, am plecat spre Tsumeb (600 km) pentru a participa, în perioada 21-24 mai, la o instruire cu AMEC Namibia (PEC 1, pentru cunoscători). Programul a fost foarte încărcat și solicitant: începeam ziua de curs la 7:30 iar la 8 seara ne întorceam la cazare. Am avut o săptămână bogată și ne-am făcut prieteni noi.

După finalizarea cursului și întoarcerea acasă m-am simțit foarte încurajată când, într-o dimineață, am primit niște mesaje și poze de la Juliet. Îmi spunea cum soțul ei, Antonio, a vrut să știe ce am învățat săptămâna trecută. 

Bucuroasă, Juliet a împărtășit cu el mesajul Evangheliei cu ajutorul Cărții fără cuvinte. El a susținut-o de la început și a încurajat-o mult să se implice în lucrarea cu copiii. După ce a auzit mesajul reacția lui a fost memorabilă: „Mă bucur mult că ai mers la instruire. Știi ceva? Azi gătesc eu, iar tu pregătește-te să vorbești copiilor!” A pregătit un loc în curte cu niște scaune și s-a dus să cheme copiii de pe strada lor. Juliet a împărtășit Evanghelia cu ei, iar trei adolescenți au venit înaintea Domnului cu pocăință și I-au cerut să-i mântuiască. 

Sărbătorim și noi împreună cu cerul întoarcerea celor trei adolescenți la Tatăl lor și vă chem să vă bucurați împreună cu mine pentru dedicarea lui Antonio și Juliet!” 

  1. Maghiar, misionară APME în Namibia împreună cu soțul și copiii

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.