Mai bine doi decât unul

„Mai bine doi decât unul, căci iau o plată cu atât mai bună pentru munca lor.” – Eclesiastul 4:9

De-a lungul anilor Dumnezeu a chemat la misiune fete, tinere care și-au pus viața la dispoziția Lui și care au fost gata să lase tot și să investească în Împărăția Lui. Nu putem nega chemarea Domnului pentru ele, nici nu putem să le împiedicăm să slujească acolo unde Domnul le-a chemat, dar ne putem ruga ca Dumnezeu să aducă lângă ele bărbați credincioși și destoinici pentru orice lucrare bună și pentru lucrarea de misiune.

Anul acesta Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre în dreptul a două tinere misionare, Tabita, care slujește în Madagascar, implicată în mod deosebit în lucrarea medicală și în ucenicizarea tinerelor și Hadasa* (pseudonim) care slujește într-o țară din Asia continentală în mediul studențesc.

În luna august, la Sucevița, a avut loc nunta Hadasei* cu Simon* (pseudonime). La nunta celor doi a participat fratele Mircea Deteșan Sr. membru în comitetul director al APME și coordonator regional al Esterei, aducând câteva gânduri din Scriptură. Cei doi miri doresc, cu ajutorul Domnului, să continue lucrarea misionară ca familie în viitor. Dumnezeu să binecuvânteze familia lor, să o consolideze și să-i pregătească pentru a sluji în continuare în lucrarea Sa.

În luna septembrie a avut loc nunta Tabitei cu Njaka, un tânăr slujitor din Madagascar. Nunta a avut loc în Madagascar, unde martori au fost colegii misionari care slujesc în Madagascar, familia soțului ei, cât și prietenii lor de acolo. Au fost prezenți online familia Tabitei, iar mama și fratele ei au adus scurte mesaje din partea familiei pentru cei doi soți. Cei doi vor continua lucrarea de misiune în Madagascar, urmând să călătorească spre România în decembrie, dacă vor reuși să obțină documentația necesară pentru Njaka, unde vor ține un eveniment privat pentru familia și prietenii Tabitei care nu au putut fi prezenți în persoană la nuntă.

Dumnezeu să binecuvânteze cele două familii și să le folosească în vederea lărgirii Împărăției Sale printre neamuri!