Mulțumiri din Mozambic

Mulțumiri din Mozambic

Iubiți credincioși, suntem atât de recunoscători pentru dărnicia dumneavoastră în urma apelului nostru de a sprijini oamenii din Mozambic care au fost afectați de ciclonul Idai. Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească! În continuare, puteți citi scrisoarea de mulțumire din partea misionarei Simona Caba Vasconcelos:

Dragii noștri frați și surori,

Nu e ușor pentru noi să exprimăm în cuvinte emoția pe care am simțit-o la răspunsul dumneavoastră incredibil față de oamenii care au pierdut atât de mult, în unele cazuri tot ceea ce aveau. Este responsabilitatea noastră și o onoare de a face tot posibilul pentru a vă asigura că darul dumneavoastră a mers sau va merge acolo unde este necesar. Distribuirea nu este o sarcină ușoară, dar suntem binecuvântați să fim purtători de daruri, iar noi vă mulțumim că ne-ați încredințat acest dar.

Pentru a distribui e nevoie de planificare atentă și muncă grea, imposibil de făcut în mod corespunzător fără a lucra cu liderii mozambicani de pe teren. Lucrăm prin bisericile noastre din zonele afectate, împreună cu echipa trimisă de la bază, care e deja instruită cum să supravegheze distribuirea bunurilor. Aceste daruri nu merg doar în biserica noastră, ci și la văduvele din zonă, la mamele singure și la cei care nu au pe nimeni să îi ajute.

Am oferit aceste daruri în principal în zonele în care râurile au inundat și au distrus casele, bunurile, precum și culturile. În aceste zone oamenii trăiesc fără adăpost, fără vase și ustensile de gătit, alimente, fără paturi, pături, adăposturi sau plase de țânțari, fără alimente adecvate sau apă potabilă. În primele 2 luni, cu banii dăruiți de dumneavoastră am livrat alimente de bază (orez sau făină de porumb), plase de țânțari, foi de plastic pentru adăposturi, îmbrăcăminte și pături.

Oamenii sunt așa de recunoscători, cântă, se roagă, plâng și râd pentru că Dumnezeu nu i-a uitat.

Cu banii care au rămas, dorim să continuăm distribuirea alimentelor, de data asta în zona de nord, care din păcate a fost lovită la sfârșitul lunii aprilie de un alt ciclon: ciclonul Kenneth. Nevoia este enormă, e imposibil să o împlinim peste tot, dar facem tot ceea ce putem, așa cum și voi ați dăruit tot ceea ce ați putut. Este un timp de plâns pentru Mozambic, dar cu speranța în bucuria care vine dimineața.

Ați adus și aduceți multă bucurie în locuri fără speranță din Mozambic! Mulțumim mult de tot, știm că Dumnezeu va răsplăti fiecare rugăciune și fiecare bănuț dăruit cu bucurie poporului mozambican!

Cu inima plină de mulțumire din Mozambic,
Jeosafa și Simona Vasconcelos, împreună cu toată echipa Africa Pentru Isus
www.afrikawayesu.org
Mozambic, iulie 2019

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.