Ordinare în Biserica Penticostală Filadelfia Călan

Paul și Eunice, misionari într-o țară din Asia, sunt respectați, iubiți și apreciați nu doar de cei pe care îi slujesc pe acel câmp de misiune, ci și acasă, în Biserica Penticostală Filadelfia din Călan, unde sunt membrii.

Pasiunea și dedicarea pentru slujire a lui Paul nu a rămas neobservată de către conducerea bisericii, așa că, în comitetul bisericii s-a luat în discuție ideea ordinării lui ca presbiter.

Slujba de ordinare a avut loc în 12 septembrie la serviciul de dimineață și a fost coordonată de pastorul bisericii Filadelfia, Dan Tintean. În cadrul serviciului divin și ceilalți slujitori participanți la sărbătoare: Sandu Bogdan (Vâlcele), Ioan Gagea (pastor senior la biserica Filadelfia Călan) și Mircea Demian (Hațeg) au adus scurte mesaje de încurajare și de sfătuire pentru viitorii slujitori.

Din partea APME a fost prezent pastorul Dumitru Mircea Deteșan (Turda), care a adus mesajul principal din Neemia 7:1-3, punând accentul pe caracteristicile unui slujitor: să fie disponibil să asculte, credincios și cu frică de Dumnezeu.

Împreună cu Paul au mai fost ordinați doi slujitori ca diaconi: Costea Beniamin și Muntean Petru.

Dedicarea în slujire s-a făcut înaintea întregii biserici, prin punerea mâinilor pastorilor prezenți la sărbătoare.

Dumnezeu să meargă înaintea lor în slujirea care le-a fost încredințată!