Retreat Sinaia 2017

Retreat Sinaia 2017

În perioada 31 Iulie-4 August a avut loc la Sinaia, Retreat-ul anual al Agenției Penticostale de Misiune Externă. În cadrul acestei întâlniri a familiei APME am avut parte de un timp binecuvântat de odihnă, zidire sufletească, motivare și încurajare prin mărturiile misionarilor care au putut să fie parte cu noi. Dorim ca prin aceste întâlniri să ne oferim un imbold spiritual reciproc după un an de lucrare intensă.

Dumnezeu ne-a surprins și de data aceasta și suntem profund mulțumitori și recunoscători. Mulțumim de asemenea fraților care s-au pus la dispoziția Domnului și care ne-au slujit prin predicare. În prima seară, fratele pastor Mircea Deteșan ne-a vorbit despre frică și despre modul în care aceasta poate fi învinsă stând aproape de Adevăr. Apoi, ne-am bucurat să îl avem alături de noi pe fratele pastor Ezechel Suciu din Seattle, care ne-a împărtășit timp de două zile din experințele personale cu Domnul, dar și oferindu-ne soluții și metode de a evita riscul golirii spirituale a slujitorului. Totodată fratele Ezechel ne-a adus două din cărțile sale pentru toți membri familiei APME. Seara următoare, fratele pastor Emil Meștereagă ne-a vorbit despre păcatul îngrijorării în viața credinciosului, aducându-ne exemple extraordinare a modului în care lucrează Dumnezeu pentru copii Săi. Apoi, am fost încurajați și învățați în mod practic despre managerierea timpului și a finanțelor în două sesiuni ținute de pastorul Vasilică Croitor, sesiuni care s-au lăsat cu foarte multe întrebări și discuții constructive. Nu în ultimul rând, suntem recunoscători pastorului Cristi Șoimaru care ne-a adus un mesaj profund despre importanța și puterea Evangheliei în viața celui ce o predică altora.

 

Dincolo de toate aceste încurajări și mesaje extraordinare, bucuria noastră cea mai mare a fost să ascultăm mărturiile misionarilor și să vedem modul în care Dumnezeu lucrează în diferite colțuri ale lumii. Ne-am rugat pentru misionari și ne dorim ca Dumnezeu să creeze contexte favorabile pentru fiecare în parte pe câmpurile de misiune. Continuăm să ne rugăm pentru ca marea putere a Evangheliei să ajungă la cât mai mulți oameni. Continuăm să ne rugăm ca Domnul să scoată cât mai mulți lucrători.

 

Nu uitați să continuați să susțineți lucrarea misionară.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.