Rugăciune pentru misiune – 15 noiembrie 2020

Florin & Daniela

Florin și Daniela sunt trimiși de Biserica Alfa și Omega din Londra, împreună cu Biserica Alfa și Omega din Turda, pe câmpul de misiune din Uganda. Cei doi s-au cunoscut în Londra, sunt căsătoriți de zece ani și Dumnezeu le-a dăruit doi copii frumoși – Naomi și Isaac Paul.

Florin s-a întors la Domnul la vârsta de 28 de ani, iar apoi a simțit un foc lăuntric în inimă pentru misiune, în mod special pentru continentul african. Astfel, au ajuns pentru prima dată acolo în 2011 și s-au mutat pe termen lung în 2013.

Scopul lor în lucrare este acela de a înființa biserici în locuri în care nu există și de a duce Evanghelia în locuri dificile, unde nu merge nimeni. Sunt implicați în plantare de biserici, lucrarea cu copiii, ajutorarea bolnavilor, construcții și administrarea unor proiecte.

Motive de rugăciune:

  • Protecția fizică, emoțională și spirituală a familiei.
  • Călăuzirea Duhului Sfânt în toate aspectele lucrării.
  • Putere pentru a sluji Domnului cu credincioșie.

Proiectul România 100%

Profesorii, cercetătorii și oamenii intelectuali 

Învățătorii, profesorii, cercetătorii și oamenii intelectuali joacă un rol important în societate. 

În societatea prezentă e tot mai mare nevoie ca oameni înțelepți, bine pregătiți și curajoși să afirme credința creștină într-un mod public, în zone de influență și cu efect de durată. 

Motive de rugăciune:

  • Ca învățătorii, profesorii și oamenii intelectuali să transmită elevilor și studenților un mesaj creștin asumat.
  • Ca oamenii intelectuali să transmită poporului român principii biblice, etice și practice, prin care să îndrepte atenția poporului spre Dumnezeu.
  • Să se ridice o generație de tineri creștini practicanți care să ajungă în mediile sociale înalte și să-L proclame pe Hristos.