Rugăciune pentru misiune – 22 noiembrie 2020

Proiectul România 100%

Studenții

Centrele universitare din România au nevoie de o prezență curajoasă a creștinilor născuți din nou, care să trăiască și să proclame Evanghelia.

Motive de rugăciune:

  • Pentru organizațiile de studenți creștini.
  • Pentru propășirea lucrării de evanghelizare în rândul studenților.
  • Pentru promovarea unor valori creștine în generația tânără.
  • Domnul să deschidă oportunități de evanghelizare a studenților străini atrași de mediile academice din țară.
  • Ca studenții creștini să fie lumini, exemple și mărturii vii în comunitățile în care i-a așezat Dumnezeu.
  • Ne rugăm pentru modalități creative pentru studenții creștini de a depune mărturie în societate.

 

 

Nicu & Elena

Nicu și Elena sunt trimiși pe câmpul de misiune de Biserica Farul din Constanța.  Elena s-a întors la Domnul după ce doctorii au diagnosticat-o cu cancer la plămâni și i-au mai dat doar 2 săptămâni de trăit. În urma rugăciunii pe care a făcut-o, Domnul a vindecat-o imediat, în mod supranatural. Chemarea la misiune a primit-o printr-o vedenie în care Domnul i-a spus că va merge și va mărturisi Evanghelia în lumea musulmană. La rândul lui, Nicu s-a întors la Domnul după ce a participat la o conferință creștină, unde a avut o vedenie în care Isus îi spunea că viața lui nu are nici un sens fără El. Elena a slujit încă din anii ‘90 în cadrul comunității islamice din Dobrogea, iar apoi din 2001 printre turcii din Istanbul. În 2005 s-au căsătorit și călătoria lor misionară a continuat împreună în Turcia, iar din 2011 până în prezent slujesc în Haskovo, Bulgaria, printre turcii din sudul țării. Sunt implicați în plantarea de biserici printre turci, evanghelizarea musulmanilor, ajutorarea lor și într-un proiect de after-school cu copiii, unde aceștia învață să scrie și să citească.

Motive de rugăciune:

  • Pentru ca Domnul să crească numeric și spiritual biserica turcă Sonsuz Yasam (Viața Veșnică) pe care au înființat-o în octombrie 2014.
  • Pentru copiii care vin la biserică și la programele de after-school, ca ei să trăiască pentru Domnul.
  • Domnul să le dea înțelepciune, sănătate, ocrotire și călăuzire în lucrarea pe care o fac în biserica turcă și în vestirea Evangheliei musulmanilor.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.