Rugăciune pentru misiune – 20 decembrie 2020

Proiectul România 100%

Românii din Diaspora

 

Motive de rugăciune:

  • Îi cerem Domnului ca familiile creștine care au emigrat să poată discerne voia lui Dumnezeu pentru viața lor și dincolo de motivele economice sau sociale pentru care au mers peste hotare, să poată să fie roditoare pentru Împărăția lui Dumnezeu. 
  • Ne rugăm pentru bisericile române din afara granițelor țării, ca Dumnezeu să le facă un instrument pentru evanghelizarea diasporei românești, dar și a popoarelor în mijlocul cărora locuiesc.

 

 

 

 

 

 

 

Jonathan & Maria

Trimiși de Bisericile Golgota și Filadelfia din Târgu Jiu, Maria și Jonathan slujesc într-o țară din sudul Asiei, în parteneriat APME-SPMCR. Maria se află pe câmpul de misiune de 21 de ani, Jonathan este misionar de 17 ani, iar împreună slujesc de 15 ani. 

Maria este al 7-lea copil dintr-o familie de credincioși cu 11 copii. Cu timpul, tatăl s-a îndepărtat de credință și și-a neglijat familia, însă viața de rugăciune a mamei și credința ei în acțiune de-a lungul anilor a influențat-o să-și predea viața aceluiași Dumnezeu și să trăiască numai pentru El.

Chemarea la misiune a venit în mod treptat, în timpul studiului la Colegiul Biblic Est-European și a culminat cu prima călătorie pe câmpul de misiune, când Domnul i-a reconfirmat chemarea și ea s-a dedicat lucrării pe termen lung. S-a cunoscut cu Jonathan pe câmpul de misiune, s-au căsătorit și Domnul i-a binecuvântat cu trei copii: Se Hui, Linda și Judith.

Se implică în cele 5 biserici plantate până în prezent. Fiind o țară cu restricții, chiar înaintea plantării de biserici, au început cu o lucrare socială care de-a lungul anilor s-a dezvoltat și cuprinde: casele Agape unde cresc copii orfani sau din familii defavorizate, educarea copiilor din mahala într-un program after-school, 5 ateliere de croitorie pentru femei și alte proiecte. Jonathan se implică la un colegiu biblic, ajutând prin predare și traducere.

Motive de rugăciune:

  • O îndoită putere și o ungere specială în slujire, ca să aducă roadă cât mai multă.
  • Pentru protecție divină.
  • Pentru educația și dezvoltarea copiilor din casele Agape.
  • Ca oamenii care sunt evanghelizați în Bisericile Agape să facă legământ cu Domnul.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.