Se împlinesc doi ani de la înființarea bisericii KMK

„Chiar dacă cel de-al doilea val de coronavirus a împiedicat continuarea întâlnirilor în mod fizic în clădirea bisericii și astfel nu a fost posibilă celebrarea în mod fizic a celor 2 ani de la înființarea bisericii KMK, am sărbătorit lăudându-L pe Domnul și mulțumindu-I pentru toate binecuvântările Lui, întâlnindu-ne online cu membrii bisericii.

În momentul înființării acestei biserici eram patru persoane, noi și încă o familie. În momentul de față 15-20 de persoane vin în mod frecvent la biserică, adăugând și pe cei care vin ocazional, ne ridicăm la aproximativ 60 de persoane. Slăvit să fie Domnul! Mulțumim Domnului pentru acești doi ani și ne rugăm ca Biserica KMK să se bucure și în continuare de dezvoltare naturală sănătoasă sub călăuzirea Duhului Sfânt.

Câteva persoane din echipa de conducere și biserică au fost testați COVID-19 pozitiv, fapt care ne-a obligat să continuăm întâlnirile în mediul online pentru a evita îmbolnăvirea altor frați.

Fratele A., liderul de laudă și închinare a trecut mai ușor prin această încercare, însă fratele H., pastorul bisericii, a fost afectat destul de grav. Plămânii lui au fost afectați, iar la ultima vizită medicală, pata de pe plămâni în loc să scadă, a crescut și mai mult. Au trecut deja 3 săptămâni de la debutul bolii și se află încă în carantină.

Ne rugăm ca Domnul să-și arate favoarea și să-l vindece complet pe H.

Fratele M. a aflat că are o tumoare la stomac și urmează să fie operat. Datorită pandemiei a rămas fără loc de muncă și era singurul din familie care aducea bani în casă (soția lui îngrijește pe fiul care are probleme psihice). Ne-am întâlnit de mai multe ori pentru a-l încuraja și pentru a mă ruga pentru el. S-a bucurat că i-am dăruit o Biblie cu scris mai mare în care să poată citi mai bine, dar nu ar fi fost suficient dacă nu l-aș fi ajutat și cu alimente și financiar pentru consultații și tratament. Continuăm să ne rugăm pentru vindecarea fratelui M. și pentru resursele necesare pentru familia lui.

Suntem recunoscători Domnului pentru că a protejat familia noastră și am putut continua slujirea.

Cu ajutorul Domnului și prin generozitatea partenerilor credincioși am putut arăta dragostea Domnului în mod practic și în luna aceasta, cumpărând alimente și plătind consultații medicale sau medicamente membrilor bisericii KMK care trec prin lipsuri și suferință.”

Victor și Priscila, misionari într-o țară din Asia

*Numele folosite sunt pseudonime, iar pozele sunt sugestive și nu au legătură cu această știre.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.