Serviciu de trimitere în misiune în cadrul Bisericii Sfânta Treime din Agigea

Duminică, 21 mai 2023, a avut loc slujba oficială de trimitere în misiune a familiei Balog Adin și Persida, împreună cu băiețelul lor, Matei. Slujba s-a oficiat la Biserica Penticostală Sfânta Treime din Agigea, jud. Constanța, unde Adin și Persida sunt membri. Din partea APME a participat pastorul Mircea Deteșan, membru în Consiliul Director al Agenției, iar printr-un scurt mesaj video Christian și Ina Kopjar, coordonatori ai misionarilor APME din Africa. De asemeni au fost prezenți și câțiva studenți de la CRST, care au adus laude Domnului prin cântare.

În urma mesajului adus de fratele Mircea Deteșan, mesaj inspirat din Romani 10:13-17, s-a oficiat și momentul de trimitere, prin rugăciune cu punerea mâinilor de către echipa de conducere – împreună cu pastorul bisericii, fratele Nicu Marcu și ceilalți slujitori ordinați, printre care și Florin Duciuc, membru în echipa de conducere a CRST. După rugăciune, fratele Adin a avut și el un scurt mesaj.

Biserica Sfânta Treime ne-a primit într-o atmosferă deosebit de caldă și ospitalieră și ne-am bucurat să vedem că își asumă responsabilitatea de a sta în spatele acestei prime familii de misionari care pleacă din mijlocul ei. Ne-am bucurat de această sărbătoare frumoasă și suntem încrezători că Domnul va aduce binecuvântare în lucrarea de slujire pe care Adin și Persida, împreună cu Matei, o vor face în Kenia, țară pentru care au fost acreditați și înspre care se vor îndrepta în câteva zile. Dumnezeu să fie slăvit pentru lucrarea Sa!

Mircea Deteșan Sr.