Slujbă de trimitere în misiune la Biserica Betel Zalău

Slujbă de trimitere în misiune la Biserica Betel Zalău

Duminică 03. 09. 2017, în Biserica Penticostală Betel din Zalău, a avut loc slujba de trimitere în misiune externă a Mariei.

Alături de slujitorii bisericii locale, au mai fost prezenți pastorii Ghiță Rițișan și Mircea Deteșan Jr., din partea APME, care au și predicat Evanghelia, programul fiind coordonat de pastorul Petru Măluțan. La finalul serviciului divin a avut loc o rugăciune specială.

Ne bucurăm de chemarea pe care Dumnezeu i-a făcut-o Mariei  și ne rugăm ca El să o călăuzească și să o inspire în fața tuturor provocărilor ce îi stau în față. Are nevoie de susținere în rugăciune pentru o adaptare cât mai ușoară la noua cultură în care va sluji.  De asemenea, să ne rugăm pentru protecție divină, pentru acomodare în echipa cu care va lucra și pentru înțelepciune în învățarea limbii locale.

La finalul acestei luni, Maria va pleca pe termen lung în misiune într-o țară din Asia de Sud-Est. Este deosebit de îmbucurător să știm că Biserica Betel din Zalău este alături de ea și o susține deplin în această lucrare.

Vă invităm să continuăm să ne rugăm pentru toți misionarii APME.

Totodată, să nu uităm să ne rugăm ca Dumnezeu să scoată și alți lucrători la secerișul Lui. Poate următorul ești chiar tu.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.