Slujbă de trimitere în misiune la Biserica Penticostală Golgota din Hunedoara

În data de 08 ianuarie 2023, în cadrul slujbei de dimineață, peste sărbătoarea Cinei Domnului s-a suprapus și sărbătoarea trimiterii familiei Ioan* și Andreea* pe câmpul de misiune. Iată că după ani de deschidere și implicare în misiunea transculturală, Biserica Golgota are acum prima familie trimisă în mod oficial să slujească altor națiuni. Cu ajutorul lui Dumnezeu, Ioan* și Andreea* au în față perspectiva slujirii în Orientul Mijlociu.

Slujba de trimitere a fost deschisă de către fratele Daniel Hada, pastorul coordonator al Bisericii Penticostale Golgota din Hunedoara. Din partea Agenției Penticostale de Misiune Externă au slujit din Cuvântul lui Dumnezeu pe rând, pastorul Daniel Bote, unul dintre coordonatorii regionali și pastorul Ghiță Rițișan, președintele APME. Slujba s-a încheiat cu încredințarea familiei în mâna lui Dumnezeu prin rugăciunea bisericii, a echipei slujitorilor prezenți, iar în mod individual prin rugăciunea pastorilor Daniel Hada și Ghiță Rițișan.

Sărbătoarea a continuat apoi în localul Bisericii Penticostale din localitatea Teliucu, de unde provine fratele Ioan*. Mulțumim lui Dumnezeu pentru părtășia binecuvântată din această zi deosebită și bisericilor din Hunedoara și Teliucu pentru primirea lor plină de dragoste.