Slujbe speciale de trimitere în misiune la Arad

Slujbe speciale de trimitere în misiune la Arad

Duminică, 13 ianuarie 2019, în Biserica Penticostală Betel și Biserica Penticostală Micalaca din Arad au avut loc slujbe de dedicare și trimitere în lucrarea de misiune externă a Denisei Moldovan, pentru slujire pe termen lung în Madagascar.

Denisa s-a născut în familia Moldovan, o familie de creștini penticostali cu nouă copii, din Biserica Penticostală Betel, comunitate din care face parte și în prezent. Încă din adolescență, după întâlnirea personală cu Dumnezeu, Denisa a înțeles chemarea de a fi parte activă la misiunea lui Dumnezeu. După absolvirea liceului, a continuat pregătirea în domeniul medical ca asistent generalist, iar pentru pregătirea misiologică a urmat programul de instruire la Centrul Român de Studii Transculturale.

După o primă călătorie în Madagascar, Dumnezeu i-a confirmat faptul că această națiune este locul în care trebuie să slujească pe termen lung – o țară animistă unde încă se mai practică jertfele de animale, închinarea la zeii malgași sau la spiritele naturii, o țară care se află în top 10 cele mai sărace țări din lume, un câmp de misiune cu foarte multe nevoi. Se va alătura echipei de misionari români: Șaitiș Marcel și Ioana cu copiii și Popa Florin și Alina cu copiii, cu dorința să fie o binecuvântare pentru poporul malgaș.

La părtășia Bisericii Betel, în prima parte a zilei, alături de pastorii bisericii locale Eugen Micurescu, Iosif Anca și Emi Micurescu, a fost prezent și Daniel Bujeniță din partea APME. În mesajul prezentat s-a amintit despre responsabilitatea și onoarea pe care Domnul ne-a făcut-o să luăm parte la cea mai măreață cauză: prezentarea Adevărului la grupurile etnice neatinse cu Evanghelia. La finalul serviciului divin a avut loc o rugăciune specială de dedicare și însoțire, iar întreaga biserică s-a unit în rugăciune să ceară binecuvântarea lui Dumnezeu pentru Denisa Moldovan.

Seara, în Biserica Penticostală Micalaca din Arad, s-a accentuat faptul că viața de slujire înseamnă o alegere pentru suferință! Încercările amenință credința în chemarea făcută de Domnul și ne ispitesc să părăsim calea ascultării de El, dar ceea ce ne ține este siguranța că Dumnezeu este alături de noi, încrederea nezdruncinată în El, legătura frățească și urmarea fără rezerve a voii Lui. La finalul serviciului divin a avut loc o rugăciune specială cu întreaga adunare, alături de slujitori ai bisericii locale Miron Popan, Eugen Mihuț, Iluna Daniel și de Daniel Bujeniță din partea Agenției Penticostale de Misiune Externă.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.