Rugăciune pentru misiune – 13 decembrie 2020

Tabita

Tabita este din Sighișoara și face parte din Biserica Penticostală Betel, de care este și trimisă în misiune în Madagascar.     A terminat cursurile Centrului Român de Studii Transculturale din Constanța în 2019, iar în martie 2020 a ajuns pentru prima dată în Madagascar, în urma chemării pe care Domnul i-a făcut-o printr-un vis de noapte. Pe câmpul de misiune lucrează în special cu tinerii, ajutându-i să-și schimbe viața și să crească din punct de vedere spiritual. Un alt proiect important în care este implicată este deschiderea unui cabinet medical, împreună cu colega de slujire, Denisa M. și doctori și asistenți malgași. Tabita dorește să-i ajute pe localnici din punct de vedere medical, dar și să le arate dragostea lui Hristos. Pacienții care vor veni la cabinet vor avea ocazia și să asculte cântări și predici.

Motive de rugăciune:

  • Pentru tinerii malgași în mijlocul cărora slujește, să Îl caute pe Dumnezeu din inimi curate și viețile lor să fie transformate.
  • Pentru protecția spirituală, emoțională și fizică a Tabitei.
  • Pentru resursele financiare necesare cumpărării unei mașini de care să se folosească în slujire.

Proiectul România 100%

Mass-media creștină

Motive de rugăciune:

  • Îi cerem Domnului ca Evanghelia să fie propovăduită cu îndrăzneală și claritate în toate mediile de comunicare publică.
  • Ne rugăm pentru publicațiile, stațiile radio și TV creștine din România și îi mulțumim Domnului pentru libertatea de a Îl predica pe Hristos astfel.
  • Ne rugăm ca oamenii nemântuiți să aibă acces la acestea și să fie cercetați de Cuvântul lui Dumnezeu.
  • Ne rugăm pentru modalități creative pentru credincioși de a ieși în societate prin mass-media, pentru a depune mărturie creștină.

 

 

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.