Echipare

Lucrarea de misiune este una dintre cele mai importante lucrări în care Biserica se poate implica. Este responsabilitatea fiecărui creștin în parte. Noi ar trebui, fie să mergem pe câmpul de misiune, fie să îi sprijinim pe cei care au plecat, cu rugăciunile și finanțele noastre.

Cei cărora Dumnezeu le-a pus pe inimă să meargă pe câmpul de misiune, sunt chemați să se pregătească într-un mod special, pentru a fi gata să facă față provocărilor spirituale și culturale pe care le vor întâlni. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu mijloace pe care le punem la dispoziția celor care doresc să se pregătească pentru misiunea externă.

CRST – Centrul Român de Studii Transculturale

 

Centrul Român de Studii Transculturale există pentru a echipa într-un cadru de excelenţă creştini români în vederea trimiterii lor ca misionari la popoarele neevanghelizate.

Programul de instruire a CRST se extinde pe o perioadă de doi ani de studiu intensiv, în anul I predându-se cursuri biclice de bază, iar în anul II, cursuri specifice despre misiune.

Vizitează site-ul CRST

 

Cursul Kairos

Cursul Kairos joacă un rol important în înțelegerea misiunii personale a fiecărui credincios care dorește să aibă un rol în planul global de mântuire al lui Dumnezeu.

Manualul cursului Kairos accentuează cele patru aspecte esenţiale ale misiunii: baza biblică a misiunii, istoria misiunii, strategia de îndeplinire a Marii Trimiteri si consideraţii culturale.

Vizitează site-ul Cursului Kairos