Grupuri Etnice Neatinse cu Evanghelia

„Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.” – Matei 24:14

Conform estimarilor făcute de Joshua Project, din cele 17.442 de grupuri etnice existente, 7.407 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,23 miliarde de oameni).

Dacă Domnul vă pune pe inimă să adoptați în rugăciune, unul dintre aceste grupuri etnice prezentate mai jos, vă rugăm să dați click pe butonul din dreapta și să completați formularul de adopție.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Echipa APME

Grupul etnic: Tipera

Grupul etnic: Tipera

Poporul Tipera este împărțit geografic între India și Bangladesh. Principala lor sursă de venit este agricultura. Ei trăiesc de obicei în sate mici, situate în apropierea râurilor.

Grupul etnic: Tangchanghya

Grupul etnic: Tangchanghya

Oamenii din grupul etnic Tangchangya practică budismul, dar se găsesc în credința lor și elemente hinduse și animiste.

Grupul etnic: Santal

Grupul etnic: Santal

Grupul etnic Santal este gata de seceriș, însă are doar nevoie de oameni care să le arate calea către adevăratul Dumnezeu!

Grupul etnic: Marma

Grupul etnic: Marma

Cei din grupul etnic Marma sunt în mare parte budiști, dar practică și animismul. Ei participă la festivalurile budiste și efectuează diferite ritualuri

Grupul etnic: Albanezi

Grupul etnic: Albanezi

În 1967, Albania s-a declarat primul stat ateist din lume, închizându-și granițele pentru orice influență din partea lumii exterioare.

Grupul etnic: Egipteni balcanici

Grupul etnic: Egipteni balcanici

Egiptenii balcanici sunt un popor rezultat în urma contactului dintre egipteni și popoarele din Balcani, contact ce își are originea în secolul al 12-lea.

Grupul etnic: Persan (Iranian)

Grupul etnic: Persan (Iranian)

Persanii sunt un grup etnic originar din Iran. Majoritatea iranienilor și-au părăsit țara în timpul revoluției din 1979 sau în timpul războiului cu Irakul

Grupul etnic: Tadjici

Grupul etnic: Tadjici

Poporul tadjic a fost convertit forțat la islam în secolul al șaptelea, și de atunci a rămas aproape în totalitate musulman.

Grupul etnic: Paștuni afgani

Grupul etnic: Paștuni afgani

Identitatea paștună se bazează pe patru elemente: moștenirea familială, credința musulmană, codul de onoare paștun și limba paștună.

Grupul etnic: Shaikh

Grupul etnic: Shaikh

Oamenii din poporul Shaikh se găsesc în mare parte în țări ca Bangladesh, Nepal, India sau Pakistan.

Grupul etnic: Wolof

Grupul etnic: Wolof

Toți oamenii din poporul Wolof se declară a fi musulmani. Totuși, ei cred și în spirite și poartă amulete care să-i ferească de acestea.