Până la 3,5% pentru misiune

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit către APME – Agenția Penticostală de Misiune Externă

Dragi donatori, 

Vă informăm că puteți susține misiunea externă prin direcționarea către APME a 3.5% din impozitul pe venit, prin formularul 230.

Detalii despre formular:

  • Formularul 230 se completează și se depune de către persoanele fizice care în 2022 au realizat venituri din salarii și pensii (doar pensiile peste 2000 RON net se impozitează) sau care au obținut venituri din activități independente impuse pe baza de norma de venit.
  • Termenul de depunere este 25 mai al anului curent.
  • ANAF acceptă completarea digitală a formularului prin mijloace electronice de transmitere la distanță (este valabil și formularul scanat).
  • În formularul 230 puteți bifa „Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani”, caz în care cei 3.5% se vor direcționa către APME și în anul următor, pentru veniturile realizate în 2023.
  • Completați on-line pana la 25 mai 2023: Completați online formularul https://formular230.ro/fundatia-apme și semnați direct pe ecranul touchscreen sau cu ajutorul mouse-ului. Formularul generat se va trimite automat către mailul dumneavoastră după care vă rugăm să-l direcționați către noi, la adresa office@apme.ro, iar noi îl vom depune la ANAF.

Protecția datelor cu caracter personal

  •  Prin transmiterea formularului 230 către APME vă dați acordul în vederea prelucrării datelor cu caracter personal. Datele personale vor fi folosite strict în vederea înregistrării formularului la ANAF, respectând legea protecției datelor cu caracter personal.

Pentru depunere online folosiți formularul „D230 online” anexat, în care completați datele dumneavoastră de identificare și bifați dacă doriți „Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani”.

Formularul D230 online

Completează online

Alternativ, poți descărca formularul, completează-l cu datele personale și depune-l la ANAF.

Descarcă formular