Până la 3,5% pentru misiune

Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit către APME – Agenția Penticostală de Misiune Externă

Dragi donatori,

Vă informăm că puteți susține misiunea externă prin direcționarea către APME a până la 3,5% din impozitul pe venitul din salarii și pensii plătit statului în 2019, prin formularul D230.

În formularul 230 puteti bifa „Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani”, caz în care cei 3,5% se vor direcționa către APME și în anul următor, pentru veniturile realizate în 2020.

Formularele se depun până la 30 iunie 2020, fie în format fizic direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, fie online, prin serviciul Spațiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro

Adresele unităților fiscale se găsesc aici.

Pentru depunere online folosiți formularul „D230 online” anexat, în care completați datele dumneavoastră de identificare și bifați dacă doriți „Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani”.

Pentru depunere în format fizic, folosiți formularul „D230 fizic” anexat sau pe care îl descărcați de aici, în care completați datele dumneavoastră de identificare, bifați dacă doriți „Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani” și semnați.

Formularul D230 online

Descarcă formularul

Formularul D230 fizic

Descarcă formularul