Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate explică la ce să vă așteptați când Agenția Penticostală de Misiune Externă colectează și utilizează informațiile dvs. personale. Citiți-o cu atenție! Agenția Penticostală de Misiune Externă ia în serios protecția datelor și stochează în siguranță datele dvs. personale. Protejăm confidențialitatea informațiilor personale și asigurăm întotdeauna securitatea acestora. Dacă doriți să obțineți clarificări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Cum colectăm datele dvs. personale?

Agenția Penticostală de Misiune Externă România colectează informații cu caracter personal când dvs. faceți o donație online, când vă înregistrați pentru primi resurse sau materiale informative din partea noastră sau a misionarilor noștri, când completați un formular tipărit sau online, când ne comunicați telefonic informații personale.

De asemenea, primim informații cu privire la donațiile efectuate prin intermediul altor organizații din străinătate. Uneori colectăm informații și din surse publice disponibile, cum ar fi site-urile unor biserici.

Aceste informații nu vor fi împărtășite cu nimeni din afara Agenției Penticostale de Misiune Externă, cu excepția cazurilor în care avem permisiunea dvs. sau este nevoie să ne supunem obligațiilor legale.

De ce colectăm informații personale?

– Pentru a vă informa despre lucrarea noastră, prin email, telefonic sau prin materiale trimise prin poștă, în urma manifestării interesului dvs. față activitatea agenției.

– Pentru a opera donațiile dvs. și a ne asigura că fondurile vor ajunge la destinația dorită de dvs. (Nu stocăm numere de cont bancar sau cărți de credit.)

– Pentru a organiza cât mai bine evenimentele la care v-ați înscris să participați completând formularele noastre și pentru a vă informa în viitor despre alte astfel de evenimente.

Consimțământ

Furnizarea datelor personale este voluntară. Continuând să folosiți site-ul nostru, comunicând cu noi prin intermediul site-ului sau prin e-mail, va exprimați consimțământul față de politica noastră de confidențialitate.

Pe site

Colectăm informații prin intermediul unor instrumente de monitorizare a site-ului, obținute în principal din activitatea dvs. pe site-ul nostru. Aceste informații generale nu cuprind informațiile dvs. personale, ci sunt limitate la: (a) informații despre server-ul la care este conectat dispozitivul dvs. și adresa IP, (b) tipul de browser (de exemplu, Google Chrome, Firefox sau Internet Explorer), și (c) paginile pe care le vizualizați sau doriți să le vizualizați. Aceste informații ne permit să evaluăm tendințele utilizării site-ului nostru, să dezvoltăm conținutul și funcționalitatea și să îmbunătățim serviciile pe care le furnizăm.

De asemenea, colectăm informații și prin folosirea cookie-urilor primare și ale terților (Google și WordPress) care captează informații privind traficul pe site. Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a măsura numărul de vizitatori pe diferitele secțiuni ale site-ului nostru și pentru a ne ajuta să facem site-ul nostru mai util pentru vizitatori.

Drepturile dumneavoastră

Dacă doriți să accesați, să schimbați, să actualizați sau să ștergeți datele dumneavoastră pe care le deținem, contactați-ne prin email la: office@apme.ro.

Modificarea politicii

APME va revizui și actualiza această politică cu regularitate. Varianta în vigoare va fi întotdeauna postată aici.

Ianuarie 2018