Vești din Asia Centrală

Anul acesta a fost provocator, dar cu toate că am avut parte de restricții și piedici, de trei luni, centrul de reabilitare pentru femei cu adicții a fost inaugurat și și-a deschis porțile pentru a le ajuta pe cele care doresc să-și depășească adicțiile.

Programul de reabilitare se întinde pe durata unui an, iar cele care beneficiază de acest ajutor nu trebuie să achite costurile acestuia. Până acum, patru femei au beneficiat de ajutor, iar cea de a cincea este deja de o săptămână la centru. Decizia de a rămâne este în totalitate a acestora, ele nu pot fi determinate sau obligate să rămână.


Acest centru a fost creat după modelul centrului de reabilitare pentru bărbați, care funcționează de trei ani și a cărui program are la bază principii Biblice. O parte din cei care au fost reabilitați au decis să slujească celor care încă se luptă cu adicțiile.
E nevoie de rugăciune pentru acest centru, pentru femeile care beneficiază de ajutorul acestui centru, cât și pentru toți slujitorii de la centru.

Marua*,

*misionară a APME într-o țară din Asia Centrală
*pentru siguranța lucrării nu putem oferi date exacte cu privire la țară și nici numele real al misionarei noastre.