Călătorie de misiune pe termen scurt în Uganda

În perioada 18 octombrie – 7 noiembrie, un grup de 44 de persoane din România și Diaspora au călătorit în Uganda pentru a sluji împreună cu noi pentru câteva săptămâni. O parte din acest grup a călătorit în Bundibugyo, unde locuiește Tabita Hreniuc. Acolo au lucrat la reconstrucția clădirii unei biserici din Kinyante, care se dărâmase în urmă cu câteva luni, și au organizat programe cu copiii.


Cealaltă parte a grupului a ajutat la construcția unei biserici în Kisoro, pentru tribul Batwa. Ușile acestei biserici sunt deschise pentru oricine vrea să asculte Evanghelia, nu doar pentru cei din acest trib. De asemenea, am reușit să ridicăm și o casă pentru pastor.

 
În ultima zi petrecută aici, echipa s-a reunit și am vizitat cu toții biserica din Gitebe, care s-a plantat acum 7 ani. Dumnezeu a fost cu noi și ne-a dat biruință! Suntem mulțumiți și mulțumitori că El ne-a făcut parte de acest har, ca prin slujirea noastră Evanghelia să fie propovăduită. Mulțumim și fraților care au fost alături de noi prin dărnicia lor și prin rugăciune. Glorie Domnului!

Florin Bucur