Calendarul de rugăciune pentru misiune 2023

Cea mai importantă contribuție pe care o puteți avea în procesul de lărgire a Împărăției lui Dumnezeu este aceea de a vă ruga. Vă invităm ca și în anul 2023 să mijlociți cu consecvență și pasiune pentru misionari și evangheliști, pentru mântuirea oamenilor fără nădejde și fără Dumnezeu în lume, cât și pentru credința și statornicia fraților noștri din zone de conflict, sărăcie sau persecuție.

Calendarul de rugăciune este o unealtă pentru dezvoltarea organizată a lucrării de mijlocire în rugăciune pe care biserica lui Dumnezeu este datoare să o practice în mod regulat. Este cel mai indicat ca această acțiune să pornească de la pastorul bisericii, apoi, pe rând cei care conduc timpul de rugăciune în biserica locală să prezinte, în fiecare duminică, motivele de rugăciune din calendarul de rugăciune pentru ziua și săptămâna respectivă. Biserica trebuie încurajată mereu în a lua parte la evanghelizare și la misiunea mondială prin rugăciune. „Casa Mea se va chema o casă de rugăciune pentru toate neamurile” (Marcu 11:17, Isaia 56:7)

Vă invităm să folosiți acest calendar de rugăciune în cadrul programelor de rugăciune ale bisericii, în întâlnirile de casă, în grupe mici de părtășie sau singuri în odăiță. Vă invităm să vă alăturați oștirii de oameni ai rugăciunii în această luptă. Nu toți vom putea merge în lucrarea de misiune, însă toți avem posibilitatea să participăm activ la Marele Seceriș despre care a vorbit Domnul Isus – prin mijlocire în rugăciune. Asemenea lui Ilie putem închide sau deschide cerul, pentru că rugăciunea fierbinte a celui neprihănit are putere mare (Iacov 5:16-18), cu atât mai mult are putere rugăciunea unei armate de oameni ai rugăciunii care au un țel comun. Domnul răspunde rugăciunilor noastre, iar noi vom face astfel o diferență ca luptători în rugăciune.

Bisericile care au posibilitatea de a folosi sisteme de video proiecție pot folosi varianta PPT a calendarului. PPT-urile vor fi postate la secțiunea resurse, de pe site-ul APME în decursul anului. Calendarul de rugăciune poate fi obținut în format PDF la cerere prin email la adresa office@apme.ro sau printr-un mesaj privat pe mediile sociale. De asemenea în fiecare miercuri se va posta o informația din calendar pe Facebook și Instagram.

Dacă doriți  Calendarul de rugăciune pentru misiune 2023 în format pdf, vă rugăm să dați click pe download file, aflat în partea dreaptă.

Cu deosebită prețuire,

Echipa APME