Conferința RoMisCon – București

În zilele de vineri și sâmbătă, 27 și 28 octombrie 2023, APME a organizat conferința Romiscon la București, în colaborare cu Comunitatea Regională Penticostală București.
Vineri, programul s-a desfășurat la Biserica Penticostală Betel, păstorită de Ștefan Ivan. Ne-am bucurat împreună cu toți cei prezenți de mărturii misionare, cântări ale studenților de la CRST, rugăciune și mesajul biblic adus de către DeLonn Rance, teolog și misionar american, apreciat în cadrul mișcării penticostale internaționale.
Sâmbătă ne-am organizat în două locuri. Tinerii au avut o sesiune pentru tineret, cu închinare, rugăciune și prezentări făcute de studenții de la CRST, misionari și mobilizatori APME, precum și mesajul biblic adus de pastorul Daniel Bujeniță.
Într-un alt loc s-a desfășurat conferința cu păstorii și slujitorii din Comunitatea Regională Penticostală București. Cele trei sesiuni desfășurate aici, pe tema „Și cum vor auzi despre El?” – Romani 10:14, au cuprins, printre altele: prezentări despre nevoia câmpului de slujire, lucrarea APME, mărturii misionare, prezentarea CRST, promovarea calendarului de rugăciune, a Duminicii misiunii, precum și un timp de întrebări și răspunsuri.
Ne-am bucurat să vedem deschiderea arătată atât de slujitorii prezenți, cât și de oamenii care au fost implicați în organizare și de cei care promovează lucrarea de misiune în bisericile lor.
Duminică, 29 octombrie, echipa lărgită APME s-a împărțit în 22 de grupuri mai mici, care au vizitat 40 de biserici din Comunitatea Regională Penticostală București.
Domnul să fie glorificat pentru toate!
D. Mircea Deteșan