Conferința Romiscon – Hunedoara

În perioada 5 – 6 mai, la Hunedoara a avut loc conferința de misiune regională RoMisCon.

Conferința a început vineri seară, în cadrul bisericii Penticostale Golgota Hunedoara, cu sesiunea de plen, iar în ziua de sâmbătă, 6 mai s-au mai organizat două evenimente – o conferință de tineret și un seminar pentru pastorii și liderii din județul Hunedoara.

Prin mărturiile misionarilor APME și ale studenților de la CRST, precum și prin mesajele vorbitorilor, tinerii au fost sensibilizați de nevoia urgentă de a propovădui Evanghelia tuturor popoarelor. De asemenea, au fost motivați să răspundă acestei urgențe, înțelegând faptul că fiecare dintre noi suntem datori și putem să facem ceva. Au fost prezentate diverse oportunități practice de implicare, și mulți dintre tineri au răspuns cu interes.

Ne-am bucurat de deschiderea bisericilor din județul Hunedoara, și de prezența unui număr frumos al pastorilor din zonă. Sesiunea dedicată lor a cuprins mesaje motivatoare aduse de frați pastori cu inimă pentru lucrarea de misiune, precum și un panel de întrebări și răspunsuri, care a clarificat multe dintre întrebările ce apar adeseori legat de lucrarea de misiune. Participanții, împreună cu soțiile lor, au avut parte de un timp frumos și binecuvântat.

Dăm slavă Domnului pentru tot ajutorul Lui, și adresăm mulțumiri bisericilor și fraților care ne-au primit cu atâta bucurie!

Betina Șerban