Biruința dată de Dumnezeu într-o țară din Asia de Sud

La începutul lunii decembrie 2022, într-o sâmbătă, pe când eram la Școala Duminicală împreună cu copiii, am fost surprinși să vedem cum fiul proprietarului clădirii Bisericii Agape, în care funcționam de 7 ani, a venit înarmat și ne-a cerut să ieșim și să punem lacătul pe ușă. Era tulburat și ne-a spus răstit că trebuie să închidem locul și că nu ne mai putem întâlni. Toți chiriașii din clădirile vecine au evacuat și toată piața era închisă. Vestea aceasta ne-a tulburat tare, pentru că a doua zi era duminică și trebuia să ne întâlnim cu biserica la închinare, ba mai mult, urmau programele de Crăciun și biserica era deja pregătită, decorată și nu știam cum și unde vom petrece sărbătorile.

Cu vreo șase luni în urmă am deschis prima școală într-o mahala. Cu câțiva ani în urmă Domnul mi-a pus pe inimă să mă rog pentru a începe o nouă biserică în acea zonă, deoarece nu există niciuna acolo. Cu această criză în ce privește clădirea bisericii, Domnul m-a dus chiar pe acel drum, unde am găsit o nouă locație pentru Biserica Agape! După o săptămână de renovări intensive, am putut să ne întâlnim în noua clădire.

Ne bucurăm că am putut să ducem la bun sfârșit și un proiect social acum câteva săptămâni. Am împărțit 650 de pachete cu produse de igienă oamenilor din mahala și copiilor din două școli. Prin intermediul proiectului am construit poduri pentru ca să-i putem invita pe părinții copiilor la un program de evanghelizare de Paște (la care chiar au participat mulți părinți), iar în școli am făcut și educație sanitară.

Cereți Domnului împreună cu noi să ne dea har și favoare pentru a păși în noua zonă cu Evanghelia, să avem protecția Lui peste noi și o relație bună cu noul proprietar. Mulțumim Domnului pentru că vedem cum biserica nou începută crește cu ajutorul Duhului Sfânt!

Maria, Asia de Sud