Dumnezeu locuiește în mijlocul laudelor Lui

Dumnezeu locuiește în mijlocul laudelor Lui (Ps. 22:3).

M-am bucurat să îl laud pe Dumnezeu astăzi, împreună cu surorile mele malgașe, la întâlnirea cu femeile din capitală – Antananarivo, unde au participat mai mult de 1000 de femei.
Am cunoscut femei deosebite însetate după Isus, Apa Vie, cu o dorință puternică de a-l cunoaște mai mult pe El.

D-na Hanta, conducătoarea lucrării cu femeile din Madagascar (Vehivavy Mendrika), soția președintelui ADD, m-a rugat să spun și eu câteva gânduri scurte ca o încurajare pentru femei. Înainte să merg în față, m-am rugat : ” Duhule Sfânt mă bazez pe tine!”. Slavă Domnului că mesajul meu în limba malgașă s-a înțeles foarte bine și mi s-a spus ca a fost o mare încurajare pentru femei.

” Dumnezeu este vrednic de lauda noastră, de cântecele și închinarea noastră. Atunci când îl lăudăm pe Dumnezeu, se întâmplă ceva în lumea spirituală nevăzută: căsnicia mea este restaurată, inima copiilor mei este schimbată, primim vindecare când îl lăudăm pe Domnul…. El aprinde un foc nou în inima noastră, o pasiune puternică pentru El.
Noi nu slujim unui Dumnezeu mort ci slujim unui Dumnezeu viu de aceea vrem ungerea și puterea Dumnezeului Atotputernic sa fie vie în viața noastră. Vrem sa primim darurile Duhului Sfânt, și împuterniciți de El să putem face lucruri mari cu Dumnezeu…”

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru dna Hanta care este foarte îndrăgită de femeile din biserică și ne-a dat o învățătură plină de putere: Dacă avem Duhul lui Dumnezeu în noi atunci avem îndrăzneală ca sa facem lucruri mari cu El.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru scumpa mea prietenă Meg Thacker de la care am multe de învățat aici în Madagascar ❤️

Alina Popa – Madagascar