Dumnezeu poartă de grijă! [Mărturie din Orientul Mijlociu]

Sunt aproximativ 6 ani de când Îl slujim pe Dumnezeu în Orientul Mijlociu, și nu de puține ori am văzut providența și puterea Lui la lucru. Vă suntem recunoscători pentru răgăciunile înălțate, iar prin aceste câteva rânduri vrem să vă confirmăm că Dumnezeu le ascultă.

Pe lângă multe alte inconveniente, o provocare zilnică este traficul. Cei mai mulți șoferi nu țin cont de regulile de circulație, ceea ce face ca orice deplasare să se transforme într-o „aventură”. Aproape zilnic vedem câte un accident grav, iar în multe dintre ele ar fi trebuit să fim și noi implicați dacă nu era protecția lui Dumnezeu. De multe ori, în situații limită, puneam mâinile pe volanul mașinii și așteptam momentul impactului, dar inexplicabil, reușeam să-l evit.

La începutul acestui an a trebuit să fac o scurtă călătorie în România datorită unor probleme medicale, călătorie în care am fost reasigurat de iubirea și grija lui Dumnezeu pentru familia noastră. Într-una din zile, la părtășie cu frații, Dumnezeu mi-a vorbit prin glas profetic, încurajându-mă în multe aspecte și adăugând „Eu am fost cel ce te-a păzit, și Mâna Mea a fost pusă pe volanul mașinii tale de multe ori…”

Este uimitor când poți să realizezi felul în care Dumnezeu poartă de grijă, dar este și mai frumos când El îți confirmă acest lucru. Dumnezeu să vă răsplătească pentru fiecare rugăciune înălțată. El să ne ajute ca împreună să fim biruitori până la capăt!

Sami (împreună cu familia), Orientul Mijlociu