Dumnezeul nostru poartă de grijă!

Elisabeth* slujește într-o țară din Asia de Sud din luna ianuarie 2023. Ea se implică în lucrarea cu copiii, ucenicizarea fetelor tinere, pe lângă învățarea limbii și a culturii locale.

„Sunt de câteva luni pe câmpul de lucrare și cea mai mare bucurie e pacea pe care o am în inimă, știind că sunt acolo unde trebuie să fiu. Am început să cunosc oamenii, locul, cultura – cu plusurile și minusurile ei, dar sunt și mult mai conștientă de războiul spiritual care se dă, în încercarea celui rău de a opri lărgirea Împărăției.

Personal, în prima perioadă petrecută aici am experimentat acest război spiritual prin tot felul de visuri tulburătoare pe care le aveam și pe care nu puteam să le uit ușor. Apoi, lupta a continuat pe partea de sănătate fizică. La un moment dat a început să mă doară spatele foarte tare, fără niciun motiv aparent. Durerea era din ce în ce mai intensă, în mod special dimineața. Cu vreo trei ore înainte de ora obișnuită de sculare, mă trezeam din cauza durerii și în nicio poziție nu puteam să mai stau întinsă, trebuia să mă ridic din pat neapărat.

La un moment dat am avut o întâlnire cu tinerii, care s-a finalizat cu un timp de închinare în care prezența Domnului s-a simțit într-un mod special. În ziua respectivă, durerea de spate s-a accentuat și au început să apară și junghiuri puternice. Pe lângă aceasta, în acea perioadă se adunaseră și răni emoționale, căpătate pe câmpul de lucrare, care făceau ca inima să-mi fie apăsată.

În seara respectivă am simțit prezența Domnului într-un mod deosebit și am simțit cum El mi-a vindecat inima. Apoi, mergând acasă, atât seara cât și în dimineața următoare, am realizat că am putut să mă odihnesc și că orice durere de spate a dispărut! Și nici nu a mai apărut de atunci! Îi dau slavă Domnului că El mi-a făcut parte de o vindecare holistică și că mi-a făcut parte ca de o renaștere. Acest lucru a fost o încurajare pentru mine personal, dar și pentru toți cei care se rugau pentru durerea puternică de spate pe care o aveam.

Am rămas în picioare și datorită acelor oameni care au stat în spărtură pentru mine, ca să fiu protejată de armătura lui Dumnezeu și să fiu biruitoare în zilele mai puțin bune. Le sunt recunoscătoare și las tuturor ca salut și încurajare versetul din Efeseni 6:13: ‘De aceea, luați toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteți împotrivi în ziua cea rea și să rămâneți în picioare după ce veți fi biruit totul.’”

Pseudonim*