Iată, fiii sunt o moștenire de la Domnul…

„Iată, fiii sunt o moştenire dela Domnul, rodul pîntecelui este o răsplată dată de El. Ca săgeţile în mîna unui războinic, aşa sunt fiii făcuţi la tinereţă.” Psalmul 127:3-4

În data de 14 august 2022, Dumnezeu a binecuvântat familia APME și familia Gjoka, Ergys și Emanuela, cu un mic băiețel pe nume Etan, al doilea băiat al familie Gjoka. Cu toate că s-a născut cu o lună mai timpuriu, Dumnezeu l-a binecuvântat deja cu sănătate și o creștere armonioasă.

Pe 12 Septembrie 2022, Dumnezeu a binecuvântat și familia Veliu cu cel mai frumos cadou, o fetiță pe nume Ruthi. Chiar dacă a venit puțin mai devreme, ne bucurăm să o vedem sănătoasă și plină de viață.

Vă mulțumim mult tuturor pentru rugăciuni și vă chemăm în continuare să mijlociți pentru cele două mame ca Dumnezeu să le binecuvânteze în perioada de refacere și în adaptare la schimbările survenite în familie. Domnul să le dea înțelepciune și în ce privește continuarea lucrării de misiune în acest nou format.

Dumnezeu să binecuvânteze acești doi copilași și să le dea o creștere armonioasă din toate punctele de vedere, iar când vor ajunge la vârsta maturității să-l aleagă pe Isus ca Domn și Mântuitor și să pășească pe urmele părinților lor în lucrarea de lărgire a Împărăției lui Dumnezeu!