Importanța spărturilor

Înțelegând locul pe care trebuie să îl ocupăm și să-l cucerim, prin rugăciuni, am zidit ani la rând acest altar în cartierul de musulmani.  A fost “dărâmat” sau nu a fost…

Azi privim cu imensă recunoștință la grupul de rugăciune care funcționează în fiecare săptămână în locul întunecos unde proclamăm că întăriturile și fortărețele islamului vor fi fără putere de manifestare. Dumnezeu a lucrat și lucrează în inima liderilor locali. Biserica locală spaniolă din cartier a pus locația la dispoziție pentru altarul grupurilor etnice neatinse cu Evanghelia din oraș.

Pașii ni se par mărunți nouă, dar dărâmăturile sunt rezidite și spărtura nu mai este “goală”. Cu siguranță, ploaia îndurării Lui Dumnezeu va veni. Lucrarea bisericii locale înfrumusețează cadrul și gloria lui Dumnezeu se așează pe altarele de rugăciune zidite pentru prinșii de război ai națiunilor, care invocă nume străine și înșelătoare. Pe aceste altare de rugăciune Dumnezeu va ridica o rămășiță în continuare și numele lui Isus este și va fi înălțat mai presus de orice nume! Fiii lui Ismael și fiicele lui Agar vor găsi Apa Vieții care curge din inima copiilor Săi. Dumnezeu scrie în continuare Istoria Neterminată aici!

Ștefan și Ioana, Europa de Vest