Inaugurare Cabinet Medical Fanantenana

După un drum anevoios, în luna ianuarie 2021 am inaugurat cabinetul medical Fanantenana („Speranță”), din Antsirabe. Împreună cu Tabita, care și-a asumat conducerea cabinetului, și ajutate de Ioana Șaitiș, în procesul de obținere a actelor și de găsire a medicilor, am demarat acest proiect medical. 

Aici în Madagascar este mare nevoie de implicare în acest domeniu și vrem să facem o diferență în viața oamenilor, dorim să oferim consultații aproape gratuite pacienților și astfel să le reducem mult costurile îngrijirilor medicale. Prin acest cabinet dorim să facem și evanghelizare, dorim ca în sala de așteptare și în saloane să se audă muzică creștină, predici și Cuvântul Domnului.

Ne bucurăm astăzi să putem lucra, însă avem nevoie de suportul dumneavoastră pentru tot procesul care încă ne stă înainte. Pe lângă cabinetul, în care se oferă consultații și tratament, avem și o mică maternitate care include sală de nașteri și sală de odihnă unde femeile se pot recupera 1-2 zile după naștere, în funcție de cât e nevoie. Împreună cu noi vor lucra 2 medici, 2 moașe și o asistentă, programul la maternitate fiind non-stop. 

Tabita M., Denisa M., misionare APME în Madagascar