O nouă școală de misiune – prima din cadrul ADD Madagascar

Motto-ul nostru este preluat din Matei 9:37-38: „Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii. Rugați dar pe Domnul secerișului să scoată lucrători la secerișul Lui.” Așa a spus Domnul Isus cu aproximativ 2000 de ani în urmă. Înțelegem că trebuie să punem umărul la dezvoltarea misiunii mondiale și de aceea ne implicăm în organizarea școlii de misiune alături de biserica Assemblee de Dieu din Madagascar. Avem și sprijinul unei organizații americane, ai cărei misionari au o experiență îndelungată în Madagascar. Această școală de misiune este o lucrare de pionierat. Aici vom pregăti, în cadrul bisericii ADD din Madagascar, misionari care vor merge la triburile neatinse cu Evanghelia din această țară și apoi chiar și pe insulele din apropierea Madagascarului.

Este o viziune mare, dincolo de puterile noastre – o viziune demnă de Domnul Dumnezeul nostru, mai ales că, datorită situației economice, nimeni nu prea dă șanse marii insule roșii. Este însă mâna Domnului prea scurtă? S-a diminuat cumva puterea Domnului? A îmbătrânit Cel Atotputernic și I-a slăbit puterea? Credem noi Scriptura, care spune că El este același ieri, azi și în veci? Credem noi cuvintele Domnului, “Căci Eu sunt Domnul, Eu nu mă schimb?” Dacă credem aceste cuvinte, credem că trebuie sa ne abandonăm în brațul Domnului pentru a-i salva de la întuneric și iad pe cei din grupurile etnice care încă nu au auzit Evanghelia. Este o mare bucurie că ne putem dărui viața pentru a-i căuta și salva pe cei pierduți. Este o mare bucurie să mergem până la capătul pământului din cauza dragostei lui Hristos. Dorim să influențăm o nouă generație de oameni aici în Madagascar, generație care se va ridica și va spune, “Vom merge până la capătul pământului pentru a dărui dragostea lui Isus și celor care nu au auzit niciodată de El”.

Nu vom putea îndeplini singuri această lucrare. Avem nevoie de oameni care să se roage pentru noi, chiar să mijlocească luptându-se în rugăciune pentru noi. De asemenea, avem nevoie de noi colegi misionari gata să se implice alături de noi în această lucrare mare. Rugați-vă ca Domnul să scoată lucrători la Secerișul Lui!

Florin și Alina Popa, Madagascar