Marius & Estera

Marius și Estera sunt trimiși în lucrare de către Biserica „Betesda” din Socodor, Arad și de către Biserica „La Bergerie” din Coulommiers, Franța.
Marius a primit chemarea la finalul liceului, prin Cuvântul Domnului și citind mai multe cărți despre misionari. A slujit un an pe vaporul Logos Hope, unde a aflat mai multe despre grupurile etnice neatinse cu Evanghelia.
Estera a primit chemarea după ce a intrat în contact cu mai mulți musulmani, iar lucrul acesta a determinat-o să-și dorească să cunoască mai multe despre cum să împărtășești Evanghelia acestora. În 2019, a participat la o tabără de misiune și mai multe conferințe, iar în toamna acelui an s-a înscris la CRST, unde l-a cunoscut pe Marius. După câteva luni de relație și de prietenie, Dumnezeu i-a descoperit lui Marius printr-o vedenie o hartă care marca țara exactă în care vor sluji.
Ei doresc ca Dumnezeu să îi folosească în rândul tinerilor, în special studenți, Marius urmând să fie în țară ca și student. Doresc să se implice în evanghelizarea și ucenicia tinerilor.

Donează