„Ridicați-vă ochii și priviți…” [Mărturie din Africa de Nord]

În curând se vor împlini doi ani de zile de când sunt în această țară. În acest timp am văzut multe schimbări în inimile prietenilor noștri locali, dar în același timp văd tot mai clar și cât de imensă este lucrarea care mai trebuie îndeplinită.

În această săptămână sunt în călătorie în partea de sud a țării, pentru a înțelege viziunea lui Dumnezeu cu privire la această țară și care este rolul meu în lucrarea de aici. Aproape de inima mea sunt zonele de sate, atât de la câmpie cât și din munți.

Cu câteva luni în urmă am plecat împreună cu un grup de fete prin sate, cu rucsacul în spate, fără să cunoaștem pe cineva în aceste sate. Am fost găzduite de familii pe care le-am întâlnit atunci pe loc, și cu ajutorul Domnului am putut proclama numele Său și lucrarea Sa în casele lor. În această săptămână ne-am întors în aceeași zonă și am continuat să Îl vestim pe El! Vă rog rugaţi-vă pentru aceste inimi, pentru eliberarea lor din mâna celui rău!

În zona rurală montană a fost un cutremur puternic cu aproximativ 6 luni în urmă, iar zilele trecute am văzut că acești oameni încă locuiesc în corturi improvizate și supraviețuiesc de pe o zi pe alta. Din păcate, guvernul se opune multor asociații care caută să îi ajute pe acești oameni, și cu acest lucru ne confruntăm și noi. Vă rog să mijlociți alături de noi pentru favoare în faţa autorităților! Ne rugăm pentru călăuzire în desfășurarea activităților de ajutorare și proclamarea dragostei Sale.

Toată gloria și lauda să fie a lui Dumnezeu!

Victoria, Africa de Nord