Rugăciune pentru misiune – 17 mai 2020

CENTRUL ROMÂN DE STUDII TRANSCULTURALE

Centrul Român de Studii Transculturale (CRST) din Constanța este una dintre instituțiile creștine de referință din țara noastră unde, încă din anul 2001, tinerii români se pregătesc pentru misiune externă.

Peste 80% din misionarii menționați în acest calendar au beneficiat de o temeinică instruire misiologică, spirituală și practică prin programul integral al școlii (programul de doi ani de zile), prin intermediul Studiilor Internaționale de Islam în România (SIIR) sau al altor cursuri modulare oferite de CRST.

Născut din inima lui Dumnezeu, așezat în diversitatea etnică a Dobrogei, condus de către un bord care urmărește prezența și ungerea Duhului Sfânt, ca și excelența în toate domeniile de activitate, Centrul Român de Studii Transculturale este locul cel mai potrivit pentru pregătirea viitorilor misionari români.

Deoarece atât cei care echipează misionarii, cât și cei ce se pregătesc pentru misiune sunt în mijlocul unui război spiritual, vă cerem astăzi să mijlocoiți specific pentru lucrarea CRST.

Motive de rugăciune:

  • Pentru grupul de studenți care se va înscrie la CRSR în această vară: sunt așteptați acei tineri, născuți din nou, carea au primit chemarea de a duce pe viitoe Evanghelia la popoarele neevanghelizate.
  • Pentru actualii studenți: rugați-vă ca Domnul să-i protejeze în procesul instruirii lor  și să aducp acea confirmare necesară privind câmpul de misiune în care să se implice pe termen lung.
  • Pentru profesori: Dumnezeu să ne îndrume în găsirea celor mai potriviți profesori pentru a preda cursurile biblice și de misiune.
  • Pentru bosrd & echipă: Duhul Sfânt să clăuzeascp și să biecuvânteze întreaga echipă implicată în coordonarea școlii.
  • Pentru campus & resurse: ochii Domnului să fie deschiși asupra acestui campus zi și noapte; El să ofere resursele necesare pentru întregul proces de instruire a studenților.

Proiectul România 100%

Județul
NEAMȚ

Județul Neamț face parte din regiunea Moldovei, fiind recunoscut pentru natura impresionantă – Masivul Ceahlăul, apele Moldova, Siret și Bistrița. Județul era în componența sa două municipii și trei orașe. Într-unul din acestea, Târgu Neamț, o familie de evangheliști a început lucrarea de evanghelizare și plantare a unei biserici.

Motive de rugăciune:

  • Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea începută în Târgu Neamț.
  • Plan de evanghelizare și plantare de biserică în comuna Săbăoani (populație peste 10.000 loc., comună multietnică și multiconfesională, dar fără biserică penticostală).
  • Consolidarea și creșterea bisericilor din județ.
  • Uși deschise pentru vestirea Evangheliei și inimi deschise pentru primirea ei.
  • Protecția lui Dumnezeu peste cei imășicați în evanghelizare.