Rugăciune pentru misiune – 24 mai 2020

Proiectul România 100%

Județul
ILFOV

Este județul din Muntenia care înconjoară municipiul București, având ca reședință oficială Buftea și estel cel mai mic județ din România ca suprafață.
Județul Ilfov prezintă provocări în ce privește evanghelzarea, daotorită urbanizării de care are parte. Există biserică penticostală în cinci dintre cele opt orașe care aparțin județului.

Motive de rugăciune:

  • Plantarea de biserici penticostale în orașele Măgurele, Popești-Leordeni, Otopeni și comuna Cernica (peste 10.000 de locuitori).
  • Creștrea și întărirea bisericilor evanghelice din județ.
  • Uși deschise pentru vestirea Evangheliei și inimi deschise pentru primirea ei.

C

C. este trimisă de Biserica Limanuri Bune din Berga, Spania, în colaborare cu biserica Betel din Târgu-Mureș și slujește în Asia de Sud-Est de doi ani de zile.
Chemarea Domnului a auzit-o în anul 2013, după ce a efectuat o călătorie pe termen scurt în Patna, India. Apoi s-a pregătit pentru misiune timp de doi ani de zile la Centrul Român de Studii Transculturale.
După încheierea perioadei inițiale de contextualizare și învățare a limbii locale, C. se implică în prezent în diferite activități – predă cursuri de limba engleză, slujește la orfelinate, le slujește copiilor de la Reach Center. Prin Intermendiul acestor slujiri, intră în contact cu oameni de diferite credințe și se creează cadrul potrivit pentru a împărtăși dragostea Domnului.
Cea mai mare bucurie din anul 2019 a reprezentat-o întoarcerea la Domnul a trei refugiați afgani, care au încheiat legământ în apa botezului și care sunt în proces de ucenicizare, împreună cu un al patrulea, care în urma pe Domnul în secret de mulți ani.
Visul ei este acela de a avea un grup de ucenicizare pentru fete, cadru în care și tinerele credincioase de aici să fie instruite în a face la rândul lor ucenici. O altă dorință este aceea ca, prin slujirea și mărturia misioanrilor, studenții de la cursurile de engleză să îl cunoască pe Mântuitorul.

Motive de rugăciune: 

  • Pentru protecția fizică, spirituală și emoțională în contextul periculos în care slujește.
  • Pentru înființarea și propășirea grupului de fete.
  • Pentru călăuzirea constantă a lui Duhului Sfânt în orice aspect și în orice decizie.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.