Rugăciune pentru misiune – 26 septembrie 2021

Budism

Budismul este una dintre religiile principale ale lumii în ceea ce privește numărul de adepți, distribuirea geografică și influența socio-culturală. Accesul misionarilor în majoritatea ţărilor budiste este restricționat.

Budiștii cred că țelul cel mai înalt al vieții este să dobândească iluminarea, prin auto-mortificare și meditare intensă. Budismul învață că nirvana este cea mai înaltă stare de existență, care poate fi dobândită prin mijloace care țin de fiecare individ.

În budism nu există niciun Tată ceresc iubitor, care Și-a trimis Fiul să moară pentru sufletele noastre, pentru mântuirea noastră, pentru a ne deschide o cale prin care să ajungem în gloria Lui.

Motive de rugăciune:

  1. Dumnezeu să ridice tot mai mulți misionari dispuși să slujească în țările budiste, propovăduind Evanghelia și împărtășind dragostea lui Hristos.
  2. Pentru credincioșii din bisericile subterane din țările budiste restrictive, să le împărtășească semenilor credința cu curaj și să rămână tari în ciuda persecuțiilor și abuzurilor suferite.

Proiectul Romania 100%

Recrutare de evangheliști prin misiunea AREA

Căutăm oameni care au o chemare din partea lui Dumnezeu pentru câștigarea celor pierduți și pentru facerea de ucenici.

Căutăm oameni dispuși să se mute în alte zone ale țării, pentru a face această lucrare.

Promovăm cu prioritate modelul unei familii care se mută în alt oraș, se angajează acolo și lucrează la înființarea primei biserici penticostale.

Rugăciunea noastră este ca Dumnezeu să scoată lucrători pentru a duce Evanghelia la cei nemântuiți.