Serviciu de trimitere în misiune în cadrul Bisericii Eclesia din Cluj-Napoca

În 22 ianuarie, la programul de dimineață al Bisericii Eclesia din Cluj-Napoca a avut loc slujba de trimitere a Tinei* în lucrarea de misiune.

Ea a lucrat timp de cinci ani la biroul APME, pe partea de secretariat. În acest timp Domnul i-a pus pe inimă să se implice în mod direct pe câmpul de misiune. În următorul an ea va sluji în parteneriat cu GBA Ships, pe vaporul Logos Hope – nume care înseamnă „Cuvântul lui Dumnezeu aduce speranță”. Echipajul și misionarii de pe vapor își propun să ducă, în fiecare port în care ajung, speranța mântuirii – prin ajutor medical, educațional, social și umanitar, iar acolo unde au loc dezastre naturale să ofere o mână de ajutor la reconstrucție.

Slujba de trimitere a Tinei a fost coordonată de fratele Virgil Dan, pastorul Bisericii Eclesia din Cluj-Napoca, iar din partea Agenției Penticostale de Misiune Externă a slujit pastorul Daniel Bujeniță. La finalul programului, aceștia au rostit o rugăciune specială de binecuvântare pentru Tina. Fie ca Dumnezeu să o întărească în lucrarea la care a chemat-o!

*Tina – pseudonim