Serviciu divin de trimitere în misiune în Biserica Elim Cluj

În data de 6 noiembrie 2022, la serviciul divin de dimineață al Bisericii Penticostale Elim din Cluj-Napoca a avut loc slujba de trimitere în misiune a familiei Emata Genesis și Patricia, în Filipine. Din partea APME a participat președintele organizației, pastorul Ghiță Rițișan.

În cadrul slujbei, Genesis a fost invitat să aducă un cuvânt înaintea fraților. El a mulțumit bisericii pentru că a primit familia lor în mijlocul ei, pentru rugăciunile înălțate și pentru tot sprijinul ce le-a fost arătat în perioada șederii lor în România. „De acum 6 luni, de când am venit aici, nu m-am simțit niciodată singur, ci am simțit că sunt parte a unei mari familii. Chiar dacă familia noastră se întoarce în Filipine, voi păstra în inimă gândul că am o altă familie la celălalt capăt al lumii. Vă mulțumesc în numele lui Isus, Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumesc pentru rugăciuni, pentru toată susținerea și implicarea voastră în lucrarea din Filipine.”

Fratele Ghiță Rițișan a vorbit despre faptul că trimiterea dă autoritate celor care se duc pe câmpul de misiune, dar îi și leagă totodată de Trupul lui Hristos care îi trimite și-i susține în lucrarea de misiune. Patricia a fost plecată în lucrare o perioadă, dar, înțelegând că este important să fie trimisă de biserica ei și să aibă susținerea acesteia în lucrare, s-a întors pentru a solicita acreditarea și organizarea unei slujbe de trimitere, evenimente care au avut loc după discuții cu pastorul bisericii și conducerea APME. „Mă bucur mult pentru biserica dumneavoastră, pentru că vine în acest „club” foarte select al bisericilor care nu doar se roagă și susțin misionari, dar și trimit misionari, având reprezentanți dintre ai lor în alte națiuni, vestind Împărăția lui Dumnezeu în special celor care nu au auzit niciodată Evanghelia. Însă slujba bisericii nu se oprește la a-i trimite, ci continuă prin susținere în rugăciune, prin încurajare și financiar.”

La finalul acestui scurt mesaj de încurajare, fratele Rițișan a invitat familia Emata și pastorul bisericii în față pentru rugăciunea de trimitere. Mai apoi, Genesis a slujit Domnului în cântare în limba română.

Fratele pastor a afirmat faptul că biserica Elim a susținut și dorește în continuare să susțină lucrarea familiei Emata în Filipine, știind că este lucrarea lui Dumnezeu, pentru extinderea Împărăției Lui.

Întregul serviciu de trimitere în misiune poate fi urmărit la: https://www.youtube.com/watch?v=awhBeBYhJgM