Bucurie în cer și pe pământ [Botez în Bathore, Albania]

„Tot așa, vă spun că este bucurie înaintea îngerilor lui Dumnezeu pentru un singur păcătos care se pocăiește.” Luca 15:10

Duminica trecută a fost sărbătoare atât în Bathore cât şi în cer. Cinci persoane au încheiat legământ cu Domnul în apa botezului!

„Am auzit despre Isus prima dată printr-o colegă de la muncă, eu fiind inginer de profesie. Anul acesta au murit două persoane apropiate din familia mea și am înţeles că nimic nu e sigur fără Isus; de aceea L-am acceptat ca Mântuitor şi vreau să-L urmez toată viaţa!” (Erdi)

„Încă de la grupul de adolescenţi am auzit de Domnul, iar când Aurela a făcut botezul mi-am zis, va veni ziua când mă voi boteza şi eu. De atunci, chiar dacă familia m-a oprit să mai merg la biserică, eu m-am rugat şi am stat aproape de Domnul. Astăzi, împreună cu logodnicul meu, am luat decizia cea mai importantă din viaţa noastră – să Îl urmăm pe Isus!” (Anita)

„Eu am auzit de la Anita despre Isus, iar după un timp îndelungat în care doar mergeam la biserică, am înţeles că lui Isus nu i-a fost ruşine cu mine, cu viaţa mea. Atunci cum mă pot ruşina eu cu Isus? Cum voi sta în faţa Lui când se va reîntoarce? De aceea am decis să iau decizia cea mai importantă din viaţă, de a-L urma pe El!” (Thomai)

Dăm slavă Domnului pentru toate! În perioada care va urma ne pregătim pentru taberele de vară. Rugaţi-vă pentru tabăra cu adolescenţii și pentru cea cu copiii din Puka. Domnul să poarte de grijă în toate privinţele!

Familia Gjoka Ergys și Emanuela, cu Otniel&Etan, Albania