Colaborare intercontinentală

În 24-25 noiembrie, la biroul APME din Cluj-Napoca, i-am avut alături de noi, pe pastorul Gudeta Ayansa Obsi, președintele Assemblies of God Etiopia (AoG Etiopia) și pastorul Gelan Binyam Temesgen, directorul de misiune al AoG Etiopia.

APME are lucrători transculturali în Etiopia, două familii și o tânără. Aceștia se implică în evanghelizare, plantare de biserici și traducerea Evangheliei.

Urmare a unei strânse colaborări pe parcursul ultimilor ani, a luat ființă un proiect important pentru ambele organizații – Centrul Etiopian de Misiune AG (EAGMC). Obiectivul acestui proiect educațional este acela de a instrui tineri etiopieni pentru a sluji în misiune transculturală. Deschiderea oficială a centrului a avut loc în data de 11.10.2021, în cadrul bisericii AoG din Ziway. Un rol important în dezvoltarea acestui proiect l-au avut Marius și Luiza Bîrte. (Mai multe detalii despre deschiderea școlii de misiune pot fi găsite la: https://www.apme.ro/scoala-misiune-etiopia/)

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre această frumoasă colaborare, situația politică actuală din Etiopia, starea bisericilor și viziunea liderilor bisericii pentru următorii ani vă invităm să urmăriți emisiunea „Până la marginile pământului” la Credo Tv, care va fi difuzată luni, 13 decembrie 2021, ora 21 la TV, în aplicația telefonică Credo TV sau online, live la https://www.credo.tv/live. Episodul poate fi vizionat și pe pagina de Youtube a Credo TV accesând: https://www.youtube.com/watch?v=3nGJmrWZt7Q