Împărtășind vestea bună a învierii Domnului, în Asia de Sud

Maria și Jonathan, împreună cu copiii lor, slujesc într-o zonă foarte săracă din Asia de Sud, de peste 20 de ani. Maria împărtășește cu bucurie despre evenimentele pe care le-au putut organiza cu ocazia sărbătorilor.

„În a doua zi de Paște, cu ajutorul Domnului, am reușit să ieșim afară din biserică și să facem evanghelizare pentru prima dată chiar în zona noastră. Am putut închiria o sală de lângă biserică, unde 350 de persoane au putut să ia parte la acest program de evanghelizare și să înțeleagă, să audă despre sărbătoarea învierii Domnului Isus.

 

Am oferit și ajutor practic în mahalaua de lângă biserica noastră și ne-am bucurat să putem pune Evanghelia după Ioan în fiecare pachet cu alimente pe care le-am oferit familiilor nevoiașe, femeilor văduve și copiilor orfani. Multe familii sunt destrămate datorită bolilor și sărăciei, și ne rugăm ca Dumnezeu să aducă roadă chiar prin acel Cuvânt pus împreună cu alimentele. Ne rugăm să le schimbe inimile, viața, să le dea speranță și nădejde după moarte, în Domnul Isus.

Și în luna mai Domnul ne-a ajutat să ținem clubul copiilor, Agape Kids Club. Deși afară au fost 45 grade Celsius, ne-am bucurat să vedem că peste 150 de copii au venit, și că în fiecare lună numărul lor crește. Săptămână de săptămână avem școală duminicală, dar odată pe lună avem un club al copiilor unde toți copiii invită și pe alți copii noi. Am avut ocazia să vorbim cu ei despre adevăr, în opoziție cu minciuna, și ne bucurăm să punem în ei aceste valori creștine. Ne rugăm ca Dumnezeu să le schimbe viețile!

Rugați-vă în continuare pentru noi, ca Domnul să ne dea putere în lucrare, ocrotirea Lui, și să vedem roade tot mai multe în zona unde slujim!”

Maria (împreună cu familia), Asia de Sud