Adi Bucur

Adrian Vasile Bucur s-a născut în localitatea Turda, în octombrie 1978 într-o familie modestă de oameni credincioși, fiind al doilea dintre cei 6 copii și primul băiat al familiei.

A frecventat biserica Alfa și Omega din Turda, unde în aprilie 1997 a fost botezat. În toamna anului următor a primit botezul cu Duhul Sfânt în cadrul unui grup de rugăciune al bisericii.

După eliberarea din armată, a plecat în străinătate, s-a căsătorit cu Paula și au împreună trei copii: Nicolas, Michael și Amina.

A frecventat biserica din Madrid, Coslada, încă de la începutul formării ei, iar în februarie 2008, după o scurtă vizită în Anglia au decis să se mute împreună cu familia în Londra.

În martie 2010, din grupul de rugăciune din casa lor s-a format o biserică, unde a fost ales lider.  În anul 2013 a fost ordinat ca diacon, în 2016 ca prezbiter, iar în 2019 ca pastor.

Locuind printre străini, Dumnezeu a aprins în el un foc pentru cei nemântuiți care nu au acces ușor la Evanghelie și așa a ajuns să călătorească în mai multe țări, implicându-se personal în proiecte de plantare de biserici.

Momentan păstorește biserica Alfa și Omega din Londra și face parte din comisia pe Anglia a comunității teritoriale de nord-vest a Cultului Penticostal din România.

Detalii Profil