Emil Meștereagă

Emil Meștereagă este căsătorit cu Nicoleta și au împreună două fiice, Andreea și Laura.

Este licențiat în Teologie Penticostală la Institutul Teologic Penticostal. Este lector universitar la Institutul Teologic Penticostal, catedra de Teologie Aplicată, actualmente titular al cursului „Misiologie și formare misională”. De asemenea, este pastorul studenților și coordonatorul practicii pastorale a studenților ITPB.

Emil slujește ca pastor al Bisericii Penticostale Vestea Bună din București și vicepreședinte al Comunității Regionale Penticostale București. Este membru fondator al Agenției Penticostale de Misiune Externă, a conferențiat la Romiscon, cât și la conferințe de misiune regionale și locale ale bisericilor penticostale din țară și din diaspora.

Preocupat de angajarea Bisericii în împlinirea Marii Trimiteri, a călătorit în India, Nepal, Turcia, Nordul Africii etc., în călătorii transculturale pe termen scurt și a realizat nevoia de vestire a Evangheliei oamenilor din aceste țări, precum și faptul că penticostalii români din bisericile din România și din diaspora reprezintă o resursă prețioasă în realizarea acestei însărcinări.

Detalii