Marius & Rut

Marius și Rut, împreună cu cei trei copii ai lor: Patrick, Elliot și Christa, sunt trimiși în misiune externă de Biserica Philadelphia din Mansue, Italia.

Încă de când era mică, Rut a cunoscut multe lucruri despre Dumnezeu, dar a venit o zi specială în care Duhul Sfânt a umplut-o și, dedicându-și viața Domnului, a simțit că trebuie să-și investească energia în viețile celor care au nevoie de dragostea Lui.

Marius, la rândul lui, deși își petrecea concediile în misiune pe termen scurt, nu avea liniște sufletească. O voce interioară îi spunea că își va găsi pacea dacă se va dedica lucrării de misiune. Așadar, alegerea făcută i-a adus împlinire.

S-au cunoscut la CRST unde se pregăteau amândoi pentru lucrarea de misiune, s-au căsătorit în 2015 și imediat după absolvire au plecat pe câmpul de misiune. Au slujit patru ani în Mongolia, iar din iunie 2021 se află în Etiopia și sunt implicați în plantare de biserici, în predicarea Cuvântului lui Dumnezeu și în organizarea și susținerea de studii biblice.

Donează
Misionari în Etiopia
Misionari în Etiopia