Marius & Rut

Marius și Rut, împreună cu cei trei copii ai lor, Patrick, Elliot și Christa, sunt trimiși în lucrarea de misiune externă de către Biserica Philadelphia din Mansue, Italia.

Cu toate că Rut L-a cunoscut pe Dumnezeu încă din copilărie, a fost o zi când I-a dedicat Lui viața ei. De atunci a simțit că trebuie să-și investească energia în viețile celor care au nevoie de dragostea Lui. Marius, la rândul lui, după o perioadă în care și-a petrecut concediile în călătorii de misiune pe termen scurt, a auzit o voce interioară care îi spunea să se dedice lucrării de misiune pe termen lung. Când a făcut această alegere, a găsit împlinire.

Marius și Rut s-au cunoscut la CRST, unde se pregăteau amândoi pentru lucrarea de misiune. S-au căsătorit în 2015 și imediat după absolvire au plecat pe câmpul de misiune. Au slujit patru ani în Mongolia, iar din iunie 2021 se află în Etiopia și sunt implicați în plantare de biserici, în predicarea Cuvântului lui Dumnezeu și în organizarea și susținerea de studii biblice.

 

Donează
Misionari în Africa
Misionari în Africa