Tabăra de Misiune – Mărișel, Cluj (8-14 iulie)

Prima tabără de misiune din acest an a fost o experiență binecuvântată atât pentru participanți, cât și pentru echipa de organizare. Au adus un aport deosebit studenții de la CRST, cărora le mulțumim pentru implicare!

În cuvintele participanților:

„Pentru mine, tabăra aceasta a fost extraordinară, a fost un timp de echipare, de reîmprospătare, de reînflăcărare, un timp foarte benefic petrecut în prezența lui Dumnezeu.” (Ayan P.)

„Tabăra aceasta a fost cu un mare impact pentru mine, pentru că Dumnezeu a vorbit în mod minunat prin multe lucruri. Nu regret deloc decizia pe care am luat-o de a veni aici. În tabără am întâlnit oameni faini, speciali, și este o experiență frumoasă!”(Magdalena T.)

„Tabăra aceasta a însemnat mult pentru mine, deoarece am putut învăța atât de multe despre misiune și cum să mă implic. Totodată, a fost și „o scăpare” din mediul și stările cu care am venit.” (Eduard L.)

Dăm slavă Domnului pentru felul în care a lucrat, și vă așteptăm și la Voroneț (21-26 august 2023)! Detalii pe www.apme.ro/events