Funia împletită în trei nu se rupe

„Mai bine doi decât unul, căci iau o plată cu atât mai bună pentru munca lor. Căci, dacă se întâmplă să cadă, se ridică unul pe altul. Dar vai de cine este singur și cade fără să aibă pe altul care să-l ridice! Tot așa, dacă se culcă doi împreună, se încălzesc unul pe altul, dar cum are să se încălzească dacă e singur? Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor.” Eclesiastul 4:9-12

Mare bucurie în familia APME. Dumnezeu aduce noi lucrători la Secerișul Său și prin căsătorie. Mulțumim că Dumnezeu răspunde rugăciunilor înălțate de echipa de la birou și aduce în viața misionarilor single persoane potrivite pentru întemeierea unei familii în vederea continuării și extinderii lucrării de atingere cu Evanghelia în zonele unde slujesc. Slavă Lui!

În a doua jumătate a anului 2021, trei astfel de evenimente binecuvântate au avut loc în marea familie APME. La cele trei sărbători au participat reprezentanți din partea echipei de la birou, aducând mesaj pentru proaspăt căsătoriți.

În luna August, Tibi și Crina au încheiat legământ înaintea Domnului prin căsătorie, urmând să plece înapoi în lucrare după o perioadă de strângere de fonduri și finalizare a studiilor. În acest timp, sunt implicați în mai multe lucrări precum conferințe, lucrarea cu refugiații, mobilizare și altele.

La începutul lunii octombrie, Maria și Jahid au avut cununia religioasă în România. După nuntă, Jahid a fost acreditat ca misionar APME. Ca familie, se implică în promovarea lucrării pe care o fac, având dorința să se întoarcă cât mai curând înapoi pe câmpul de misiune.

În prima jumătate a lunii decembrie, Monica și Arton s-au căsătorit pe câmpul de misiune, după ce s-au mai liniștit, în urma evenimentelor pe care le-a avut în timpul verii, a taberelor pentru copii, adolescenți și tineri. Ei vor continua lucrarea în Kosovo împreună, ca familie.

Bine ați venit, Crina, Jahid și Arton, în familia APME. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi și familiile voastre! El să binecuvânteze lucrarea voastră și să rodiți pentru Împărăția Lui!

Ina Țiclea